maanantai 31. heinäkuuta 2017

Onnistuneiden häiden salaisuus

Ajattelin nyt listata hieman asioita, joilla koen olevan merkitystä onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Ensinnäkin muistakaa pitää mielessä suunnitteluiden alusta alkaen se, että se on teidän päivä. Me saimme kuulla useita kommentteja juuri siitä, kuinka häät olivat meidän näköiset. Niimpä jos pompomit tuntuu omasta mielestä tyhmiltä, älä laita niitä sen takia, koska muillakin on. Olen todella tyytyväinen, että me pidimme päämme tiettyjen asioiden kanssa, kuten esimerkiksi siitä, että pidämme lapsettomat häät. Häissä oli yksi lapsi ja hän lähtikin sieltä ajoissa pois, kuten kutsussa oli toivottu. Tehkää siis juuri niin kuin itse haluatte niin hääpäivästä tulee varmasti onnistunut.
Mihin sitten kannattaa panostaa? Aloinkin alunperin miettimään mistä pihistää, mutta sanoisin, että panostakaa kaikkeen siihen, mitä juhliin haluatte. Jos haluatte bändin, valitkaa kunnollinen. Itse olen vähän sellainen "go big or go home"-tyyppinen ihminen eli en halua mitään sinnepäin olevaa vaan mieluummin jätän sen sitten kokonaan pois. Tämä todistettiin myös hääpaikalla kun photoboothin taustakangasta ei olisi saatu nätisti kiinnitettyä seinään niin sanoin, että otetaampa se kokonaan pois. :D Onneksi olin varautunut siihen ja taustasta saatiin kivan näköinen silti.

Meidän häät onnistui minun mielestäni sen ansiosta, että panostettiin kaikkiin suuriin linjoihin. Hääpaikka oli sellainen, josta olin aina haaveillut. Tiesin, että sieltä saa laadukkaat viinit ja ruuat, jotka ovat meillä tärkeä osa juhlaa. Panostimme molemmat myös hääpäivän asuihimme ja siksi niissä viihtyikin helposti pikkutunneille asti. Koristeet eivät olleet itselle niin tärkeä juttu, mutta mielestämme juhlapaikka oli todella tyylikäs ja juuri meidän näköinen, hienostuneen simppeli. Tietyt haasteet koristeluun toi myös se, että juhlapaikalle pääsi kahta tuntia ennen juhlien alkua, mutta kaikki tarvittavat saatiin kuitenkin paikoilleen tässä ajassa.Toistan taas itseäni, mutta tehkää juuri teidän näköiset häät. Osalle se tarkoittaa paljon Kiinasta tilattuja koristeita, osalle luonnonkukkia ja toiselle siviilivihkimistä. Some pursuaa täynnä mielipiteitä siitä, mitä häissä pitää tehdä ja mitä ei, onko sallittua kaivaa sukkanauhaa hameen alta, onko se karkkibuffa nyt in vai out vai pitäiskö siirtyä jo kakkubuffettiin. Voisin väittää, että meidän häistä tuli täydelliset vain ja ainoastaan sen takia, että tehtiin niistä juuri sellaiset kuin itse haluttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti