perjantai 3. maaliskuuta 2017

Hääpäivän look: kynnet

Tiedättekö kun pääsee eroon jostain hömpötyksestä ja toteaa, että "ei koskaan enää". Minulle rakennekynnet ovat tällaiset. Olen niitä aina silloin tällöin ottanut ja muutaman huoltokerran jälkeen todennut, että ei ole minun juttu. Aina ennen huoltoa ne kerkesi mennä niin jäätävään kuntoon. Ehkä maailman ärsyttävimmän näköistä jos on pitkät kynnet ja kaksi niistä on katkennut lyhyeksi.



Noh, tuossa ennen joulua instagramia selatessani huomasin todella hyvän kynsitarjouksen. Dubain matka häämötti edessä ja mietin, että olisihan se ihanaa kun reissussa kynnet olisivat kunnossa. No eipä mennyt kauaakaan kun laitoin Elisalle viestiä ja ensimmäinen aika oli varattuna. Ja sillä tiellä ollaan edelleen...




Mua hieman jännitti mennä ensimmäisellä kerralla, koska kynsien laitossa menee noin kolme tuntia, joten olis ihan kiva, että se tekijä olisi suhteellisen ok tyyppi. Todella vaivaannuttavaa nimittäin istua kolme tuntia seiniä tuijotellen eikä tiedä mitä sanoa. Voin kuitenkin kertoa, että Elisan kanssa ei ole sitä ongelmaa. :D Oikeesti kynsihuollon aikana höpötellään kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä ihan kuin oltaisiin tunnettu pidempäänkin. Elisa työskentelee Ak Nailstudiossa, jonka sijaitsee hakaniemen torin reunalla. Ihan loistava sijainti, koska sinne pääsee niin metrolla kuin ratikallakin. Itse ainakin valitsen paikkoja myös sijainnin mukaan, koska oon vaan niin mukavuudenhaluinen, että en jaksa vaihdella busseja miljoonaan kertaan.



Mutta sitten itse aiheeseen! Tulin maininneeksi Elisalle, että olen menossa naimisiin ja siitäkös hän innostui. Elisa rakastaa tehdä kaikenmaailman koristeluja ja on siis oiva valinta hääkynsien tekoon! Naurettiinkin sitä, että kynnet tulevat loistamaan kilpaa sormuksen kanssa. :D Testailtiin jo viimeksi hieman sellaista, mitä voisi tulla hääkynsiinkin. Itse haluan, että kynnet ovat tyylikkäät, mutta samalla näyttävät ja timantteja saa tosiaan kynsistäkin löytyä. Elisa tosiaan tekee akryylikynsiä ja voin sanoa, että tälläkin tunarilla ne kynnet todellakin kestää. Käyn huoltamassa neljän viikon välein kynsiä ja sekin vain sen takia, koska kynnet kasvavat niin paljon. Näitä kynsiä ei edes tällainen tunari saa katkottua.


Jos jollain pääkaupunkiseudulla on kynsipaikka hakusessa niin voin todellakin suositella AK Nailstudioo. Elisan lisäksi siellä työskentelee Airi ja Reelika ja itseasiassa Reelikalle meinaan mennä seuraavan kerran ripsihuoltoon kunhan kotiudun Kuopiosta.

Elisa tekee tällä hetkellä harjoittelijahinnoin, eli uudet rakennekynnet/huolto on vain 50€! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kynsiä! :) On se kivempi esitellä häävieraille sormusta tai sormuksia, kun kynnetkin on juhlakunnossa. Itsellähän sattui juuri häiden alla tapaturma, jonka seurauksena yhden sormen kynsi irtosi ja sormi oli ihan musta. :D Tykkäisin laitattaa näyttävät kynnet ihan arkenakin, mutta pianon soitto ja thaiboxing estää sen. Tyydyn siis ihailemaan ja panostan juhlakynsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä just ja jos mulla ei ole rakennekynsiä niin mun kynsilakat on aina öö, noh ei niin kauniita. :D

      Mutta voi ei! Aika hauska varmaan naureskella asialle näin jälkeen päin, vaikka silloin ei varmaan naurattanut. :D

      Poista