maanantai 27. helmikuuta 2017

Honeymoonille marraskuussa

Kirjoittelin aikaisemmin siitä, että olemme päättäneet mihin haluamme häämatkalle ja ilokseni voin kertoa, että nyt on matka varattu!! Matkan varaus ei kuitenkaan ollut niin yksinkertaista kuin ajattelin. Olimme päättäneet, että vaikka usein suosimmekin omatoimimatkoja niin häämatkan haluamme varata valmismatkana, koska nyt reissu ei olisi ihan tavallinen vaan lentojen ja hotellin etsimisen lisäksi pitäisi valita sopiva risteily.

Olin jotenkin ajatellut, että tämmöinen yhdistelmämatka viikko hotellissa+Karibian risteily olisi ihan perusjuttuja, mutta useita tunteja selatessani matkatoimistojen sivuja huomasin, että eipäs olekkaan. Tjäreborgilta saimme tarjouksen, aurinkomatkoilta totesivat, että Karibian risteilyt eivät todennäköisesti tuu ensi talvena valikoimaan. Myöskään TUIn valikoimasta ei risteilyä löydy. Hetken jo mietin, että ei kai se auta kuin tarttua Tjäreborgin tarjoukseen, ainut että matkasta olisi heti pitänyt maksaa yli puolet ja nyt olisi paljon muitakin menoja häihin liittyen.

                                                                   Miami beach
Olin törmännyt aikaisemminkin jossain Helin matkat matkatoimistoon, mutta jotenkin olin ajatellut, että he myyvät matkoja vain perus häämatkakohteisiin eli malediiveille yms. Häälehteä selatessa Helin mainos tuli taas vastaan ja ajattelin vielä varmuuden vuoksi tarkistaa sivun. Siellä oli tarjouspyyntö sivu, jonne näpyteltiin mieluisa kohde ja budjetti. Eipä mennyt kauaa kuin Helin Matkoilta soitti erittäin ystävällinen Marika, kyseli hieman lisätietoja ja hetken päästä oli matkatarjous sähköpostissa. Ja heti jos epäröin jotakin kohtaa, oli Marikalla tarjota kolmea muutakin vaihtoehtoa, joten mieluisen matkan kokoaminen oli erittäin helppoa. Sähköposteihin on saanut vastauksen todella nopeasti enkä voi kuin suositella Helin Matkoja. Super hyvää palvelua!


Näin ollen lennämme 12.l1 Miamiin, jossa loikoilemme viikon Miami Beachillä. Sen jälkeen olisi tarkoitus hypätä Allure of The Sea laivan kyytiin, joka seilaa läntisellä Karibialla ja käymme Haitissa, Jamaicalla ja Meksikossa. Ollaan molemmat tästä reissusta niiin innoissamme!!<3 Laivalla meillä on parvekkeellinen hytti ja Marika sanoi, että laivalla on tapana muistaa häämatkalaisia jotenkin, innolla jäämme odottamaan mitä sieltä sitten paljastuu..  Perinteistä mies ajattelua taas kun Ville tuntuu olevan eniten innoissaan lentokoneesta, jolla lennämme Miamiin. Se on nimittäin airbus A380, maailman suurin matkustajakone.

Mä oikeasti rakastan suunnittelua ja oonkin tässä nyt viikolopun aikana selannut kaikkea mahdollista Miamista. Mua houkuttais käydä päiväseltään Disney Worldissa tai myös NHL:llää olisi mielenkiitoista käydä kattomassa. Tekemistä Miamista kyllä siis löytyy. :D Jos joku on käynyt Miamissa niin kaikki vinkit ovat tervetulleita! 

Onko muut tämän vuoden morsiamet varanneet jo häämatkan? 

2 kommenttia:

  1. Hei! Teidän häämatka kuulostaa mahtavalta? Sopiiko tiedustella missä hintaluokassa pyöritään kustannusten suhteen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hinnat tottakai vaihtelee jonkun verran riippuen risteilystä ja hotellista. Me valittiin hieman kalliimpi risteily, mutta sitten hotelli Miami Beachilla on suht perus, koska ajateltiin, että luksusta on risteilyssä ihan tarpeeksi. :D Mutta kaikki vaihtoehdot mitä meille tarjottiin oli n.2500-3000€/hlö ja kannattaa huomioida, että risteilyn hintaan kuuluu ruuat.

      Poista