tiistai 18. lokakuuta 2016

Puhtaalta pöydältä


Noniin nyt on saatu uusi blogipohja käyttöön, jospa tämän käyttö onnistuisi hieman paremmin. Elikkäs kirjoitin aikaisemmin blogia Lilyn puolella (http://www.lily.fi/blogit/vaaleanpunaisia-unelmia), mutta en saanut kuvia näkymään aina postauksiin joten päätin nyt vaihtaa kokonaan uuteen blogipohjaan ja samalla vaihtui blogin nimikin.

Tuli tässä samalla mieleen, että en tainnut edellisessä blogissa pahemmin esitellä itseäni, joten voisin tänne ladata sellaisen esittelyvideon kunhan saan aikaiseksi. Mutta kuten nimestä voi päätellä ja edellistä blogia seuraavat tietävätkin, että hääblogia täällä rustaillaan ja häitä olisi tarkoitus juhlia 22.7.2017 Helsingissä ravintola Saaristossa. Vanhoja postauksia en varmaan tänne osaa siirtää, mutta en poista blogiani Lilystä, joten sieltä voi käydä lukemassa mitä olen tähän asti kerennyt kirjoitella. Nyt kun häät lähestyy kovaa vauhtia niin blogikin tulee olemaan aktiivisempi joten taisi tulla bloginmuutto juuri oikeaan aikaan. :)

Nyt kun on uusi blogi niin haluaisinkin kysyä, onko teillä jotain postaustoiveita? Ainakin tulossa haastepostauksia, joita en ole vielä saanut aikaiseksi suoritettua, sekä postausta Love Me Do-häämessuista ja siellä järjestetystä blogimiitistä. Näiden lisäksi ajattelin ensi viikolla kirjoitella miten viikonlopun hääpukujen sovittelureissu tulee menemään, joten stay tuned!



6 kommenttia:

  1. Siirryn tänne siis seurailemaan! :) olisi kiva jos lisäisit seuraa-napin tuonne reunaan niin helpottuu seuraaminen huomattavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja kiitos paljon vinkistä, mä oon niin tumpelo tän kanssa :D Mä lisäilen sen!

      Poista
    2. Ööö en oo ainakaan vielä osannut lisätä sitä...

      Poista
    3. Saat sen lisättyä muistaakseni niin että menet sinne Ulkoasu-välilehdellä Bloggerin vasemmasta valikosta ja lisäät gadgetin Lukijat. :)

      Poista
  2. Minäkin siirryn tänne seurailemaan! Harmi, ettei Lily ollut hyvä blogialusta mutta mukavaa bloggaamista täällä uudella alustalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tiedä oliko vika kyllä käyttäjässä, mutta tämä ainakin tuntuu paljon helpommalta nyt. :) Ihana blogi sinulla, alankin seurailemaan!

      Poista