torstai 16. helmikuuta 2017

Häiden asusteet, check!


Lontoon reissu oli todella tuottoisa häiden suhteen (eli ei lompakon)... Nimittäin sieltä löytyi häihin sekä kengät ja laukku. Olin asennoitunut niin, että jos kengät tulevat vastaan niin ne ostan ja sitten katson, raaskinko hommata myös laukun. Noh, lauantain shoppailusaldo oli pyöreä nolla ja alkoi ahdistamaan, että enkö tosiaan löydä edes kenkiä Lontoosta. Jimmy Choon kenkiä ei saa Suomesta ja näin kalliita ostoksia en viitsi tehdä verkkokaupasta eikä lähitulevaisuudessa ole tiedossa minkäänlaista kaupunkireissua.. Sunnuntaina päätin, että nyt jos löydän myös laukun niin ostan sen myös. Tunti riitti New Bond Streetillä ja oli onnesta soikeana uusien ostoksieni kanssa! Kengät ja laukku häihin, check!<3


Alunperin olin ihastunut Jimmy Choon paljettiballeriinoihin ja nämä joihin lopulta päädyin, näyttivät nettikaupassa jotenkin tylsiltä. Itseasiassa kävinkin paljettisia sovittamassa juuri lauantaina, mutta ne olivat liian isot. Myyjä kysyi oisinko halunnut kokeilla myös näitä ja vastaus oli jyrkkä ei. Yön yli mietittyä asiaa tajusin, että eipä ne ollut hassummat ne toisetkaan. Niimpä sunnuntaina takaisin myymälään ja onnekseni minun kokoa löytyi. Pikainen sovitus ja kassalle. Livenä nimittäin ne paljetit eivät olleet edes niin kivat vaan näytti jotenkin "halvoilta". Lisäksi aloin miettimään, että paljetit saattavat takertua hameen helmaan ja nämä olivat kuitenkin yhtä kimaltavat luonnossa. Onneksi siis pidin mieleni enkä mennyt tilailemaan mitään verkkokaupasta. Oikeasti nää kengät on livenä niiin ihanat! 



Yves Saint Laurentin lompakko/clutch oli hieman ehkä heräteostos. Olin aikaisemmin ajatellut ääneen kaasolleni, että mistähän löytyisi häälaukku vai tarvitsisinko edes uutta. Hän kertoi ihailleensa YSL sivuilla lompakkoja, jotka menevät koonsa puolesta myös clutchina ja oikeaastaan saan siis syyttää tästä häntä, hah. :D Hetken aikaa mietin tämän pink blush ja champagne värin välillä, mutta Villen kanssa oltiin samaa mieltä siitä, että tämä tulisi käyttöön myös arkena paljon paremmin. Laukkuun mahtuu puhelin, kortit, rahaa ja huulikiilto ja ehkä joku avain.. Eli kaikki tärkeimmät, mutta on kuitenkin sen verran pieni, että sitä voi pitää pöydällä.



Nyt alkaakin morsiamen asu olla aikalailla hankittuna, nimittäin eilen hain Niinattaresta morsiuspukuni. Se pitäisi vielä viedä ompelijalle nyöritettäväksi, mutta muuta korjauksia ei tarvitse tehdä. Sormuksesta on tulossa vahamalli näinä päivinä postissa, siitä katsotaan tarvitseeko mitään enää muuttaa ja sekin lähtee sitten tilaukseen. Iiks, enää 155 päivää häihin ja silloin pääsen vihdoin käyttämään näitä!! 

6 kommenttia:

  1. Voi miten ihania ostoksia oot tehnyt! :) en yhtään ihmettele vaikka tekee tiukkaa odottaa hääpäivään asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No joo, mutta toisaalta jos niitä käyttää aikaisemmin niin menee se hohto eikä sit tunnu niin kivalta ottaa hääpäivänä käyttöön. :D

      Poista
  2. Sekä laukku, että kengät ihania! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää :) Erityisesti tykkään kengistä, aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, joo onneks raaskin satsata niihin. :)

      Poista