sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Häämatka haaveiluja

Olemme nyt vihdoin ehkä keksineet minne haluamme häämatkalle! Ihan alunperin suunnittelimme, että lähtisimme talvella Meksikoon ja heti häiden jälkeen jonnekkin päin Eurooppaa. Tai no ensin sen piti olla pieni kylpyläloma, mutta sitten katselinkin jo Sisilian matkoja... Lopulta kuitenkin mietimme, että heinäkuu on Suomessakin yleensä ottaen upea, joten pelkkä kuherruslomailu täällä ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Olemme nyt useampana vuonna käyneet Hangossa elokuun ekana viikonloppuna eräässä veneilytapahtumassa ja mikäs sen hauskempaa kuin mennä sinne tänä vuonna häiden jälkimainingeissa. Niimpä nyt olemme luopuneet ajatuksesta lähteä heti häiden jälkeen jonnekkin ja jättää häämatka pelkästään talvelle.

                                                             Miami, kuva täältä

Tosiaan niitä Meksikon matkoja olemme katselleet, mutta jotenkin yllättäen eksyin Wonder Cruisesin sivuille katsomaan Karibian risteilyjä. Ja ihmetys oli suuri kun tajusin, että viikon Karibian risteily ei ole sen kalliimpi kuin viikko Meksikossa. No sitten aloimme miettimään, että kerta Yhdysvaltoihin asti lähdetään niin olisi mukava viettää siellä hieman pitempi aika ja näin ollen olemme päätyneet siihen, että yhdistämme viikon Karibian risteilyyn vielä viikon Miamissa. Oon tästä toodella innoissani ja vaikka matka onkin suht arvokas niin mietimme, että ei meille todennäköisesti tulee enää mahdollisuutta lähteä tällaiselle matkalle eli kyseessä on aika once in a lifetime kokemus.

Ajattelimme ottaa hytin omalla parvekkeella, kuva täältä


Ajankohta häämatkalle ei ole vielä täysin varma, mutta olemme miettineet hieman marraskuuta. Silloin Ville voisi pitää talvilomansa ja jos kesälomista saisi vielä säästettyä muutaman päivän sinne niin olis tosi hyvä, ettei palkatonta lomaa tarvitsisi pitää. Saimmekin Tjäreborgilta jo yhden matkatarjouksen, jossa matka alkaisi marraskuun puolessa välissä ja takas olisimme 3.12. Minusta ihan loistava ajoitus, koska sitten pääsisimme juhlimaan 100-vuotiasta Suomea sekä laittamaan joulua kotiin. Ja hei onko parempaa paikkaa ostaa joululahjat kuin Miami? ;)

kuva täältä


3 kommenttia:

  1. Hei,
    Kiinnostaisiko sinua osallistua Tampereen Häämessuille (4.-5.2.) ja pienimuotoiseen blogimiittiin?
    Messuthan ovat kaksipäiväiset mutta miitti olisi lauantaina ja treffattaisiin klo 12. Tähän sisältyy ilmainen sisäänpääsy. Miitti järjestettäisiin ensimmäistä kertaa Tampereella joten ollaan ihan alkutekijöissään, mutta olisi kiva päästä vaihtamaan ajatuksia muiden bloggareiden kanssa ja tutustua. Ehkä voisimme saada muutamia puhujiakin meille samalla kun kahvitellaan :) Goodiebagiakin yritän järjestää mutta sellainen ei toteudu jossei ole osallistujia ;)
    Olethan minuun pian yhteydessä hile89@gmail.com!
    T. Hile
    http://hullunahaihin.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Voi kuule mä suunnittelin, että oisin tullut katsomaan Tampereen messut muutenki, mutta me ollaan just silloin Lontoossa :( Hauskaa miittiä teille, toivottavasti saatte porukan kasaan!

      Poista
  2. Ooh miten ihanaa!<3 Kirjoitathan sitten postausta Miamista, olis ihana lueskella vähän kokemuksia paikasta :) En oo ikinä käynyt nimittäin edes Yhdysvalloissa.

    VastaaPoista