tiistai 3. tammikuuta 2017

Vinkkejä häämessuille!

Alkuvuosi on kyllä parasta aikaa häähössöttäjille, koska silloin järjestetään suurin osa häämessuista. Katsoinkin juuri haat.fin tapahtumakalenteria ja ihana huomata, että kaikki tapahtumat eivät keskity vain pääkaupunkiseudulle vaan ihan ympäri Suomen. Muistan kun me päätettiin alkaa suunnittelemaan häitä joskus huhtikuussa ja silloin just suurin osa messuista oli jo mennyt. Onneksi Love me do järjesti häätapahtuman myös syksyllä, jolloin minäkin pääsin messuilemaan! Harmittaa, että silloinen messupostaus jäi julkaisematta blogin vaihdoksen myötä ja sitten kun sain uuden blogin käyttöön niin moni kanssa bloggaaja oli jo kerennyt julkaista moonta messupostausta. Jos jotain kiinnostaa syksyn messut, niin niistä voi lukea esimerkiksi Never say never blogista.



Vaikka olen kokenut vain yhdet messut, voisin jakaa silti muutaman vinkin. Ensinnäkin, menkää ehdottomasti ainakin niille messuille, jotka järjestetään lähimpänä asuinaluettasi/hääpaikkaa. Messuilla on paaljon paikallisia yrityksiä catering-palveluista kauneuspalveluihin. Jos siis edelleen on hakusessa esimerkiksi kampaaja niin messut ovat oiva paikka nähdä yrittäjät kasvotusten, neuvotella hinnoista ja saada messutarjouksia.

Muutenkin jos hankintoja on paljon tekemättä, voi messutarjouksien avulla säästää niissä edes hieman. Esimerkiksi sormuksista on usein tarjolla ihan tuntuviakin etuja messuilla ja paikalla voi olla myös harvinaisempia koruliikkeitä, joita ei ilman messuja edes tietäisi. Myös mekkoja messuilla on jonkun verran tarjolla. Näiden suhteen suosittelen Mennään naimisiin!-häämessuja, koska ne on Suomen suurimmat, jolloin luonnollisesti myös näytteilleasettajia on eniten.


Itselläni kevät menee suurimmaksi osaksi Kuopiossa ja ajattelinkin käydä vilkaisemassa myös Onnenaika-juhlamessut, jos sieltä tarttuisi ideoita. Niiin, se pitikin sanoa! Vaikka suurin osa hankinnoista olisi tehtynä ja valokuvaajat ja cateringit varattuna niin messuilu kannattaa aina, koska sieltä saa kyllä valtavasti uusia ideoita esimerkiksi kattaukseen ja muuhun koristeluun. Messuilla on myös ihana tunnelma kun hallin täyttää sadat morsiamet kaasoineen ja tarjolla on maistiaisia ja hauskoja kilpailua. Ketkä meinaa mennä messuille tänä vuonna? Kuvat ovat syksyn messujen blogimiitistä, joka oli kyllä ehdottomasti parasta koko messuilla.


Lähdin messuilta suoraan kentälle ja Dubliniin, kuka muu näkee sydämen pilvimuodostelmassa?<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti