keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kuinka hääjärjestelyt edistyvät?

Vuoden vaihtuminen sai selkeästi tämän morsiamen ryhtymään hommiin! Häihin on reilut seitsemän kuukautta ja koska haluan välttää viime hetken kiireitä niin ajattelin laittaa nyt toimeksi. Totuushan on, että häitä ei ole tullut muutamaan kuukauteen suunniteltua sen kummemmin. No mitä tässä sitten ollaan saatu aikaiseksi?

Sain juhlapaikan yhteyshenkilöltä häämenun, joka kuullosti ihan hyvältä. Kuitenkin pieniä fiksauksia haluan menuun tehdä ja onneksi tämä onnistuukin. Katsotaan se Villen kanssa vielä yhdessä läpi kun Ville tulee viikonlopuksi Kuopioon ja sitten laitan menuehdotelman takaisin yhteyshenkilölle. Saimme myös kakuista kolme eri vaihtoehtoa ja nooh, ei päästy Villen kanssa yhteysymmärrykseen. Ville halusi mansikka-kermakakun ja minä passionhedelmä-valkosuklaa moussekakun. No nyt yhteyshenkilömme selvittää olisiko kondiittorista mahdollista saada vadelma-valkosuklaa moussekakkua. :D Toivottavasti se onnistuu eikä lisähintaa tulisi. Kerroinko muuten tänne, että olisin halunnut jenkkityylisen kerroskakun, mutta se olisi tuonut menuun lisähintaa 25e/hlö joka tekisi 100 vieraalla 2500e?? :DD Että se kakkuhaave haudattiinkin sitten aika nopeasti....

Lisäksi olemme löytäneet nyt molempia miellyttävän kutsupohjan. Kutsu löytyi now and forever verkkokaupasta ja nyt vain pitäisi alkaa suunnittelemaan tekstiä, jotta voitaisiin tilata koevedos. Kutsut ajateltiin lähettää maaliskuussa, joten ei tässä ihan älyttömästi aikaa ole.. Toisaalta houkuttais vielä odottaa Love me do- häämessuihin asti ennen kuin tilaa, koska sieltä vois myös löytyä kutsut..

tämän kaltaiset kutsut on tulossa meille, kuva täältä

Ainiin ja mun mekko on jo tullut! Koska lähdin heti loppiaisen jälkeen tänne Kuopioon niin en ole vielä ehtinyt hakea sitä. Seuraavan kerran kun Helsingissä olen niin viikonloppu on aivan täynnä ohjelmaa, joten taitaa mennä helmikuulle. Varattiin muuten ekstemporee helmikuulle matka Lontooseen! En raaskinut unelmieni hääkenkiä ostaa vielä Dubaista, joten pakko ehkä käydä vilkaisemassa niitä Lontoon myymälässä..

näitä olen kuolannut jo puoli vuotta, mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Kuva täältä


Aloin tänään myös miettimään, pitäisikö häihin hommata erillinen seremoniamestari. No ei tarvinnut kauaa miettiä kun juhlapaikalta tuli viestiä, että heidän puolesta tulee hovimestari, joka alkuun pitää info puheen, kertoo tilasta kaiken olennaisen, kuinka ruokalu etenee ja mitä päivän menu sisältää. Uskon myös kaasojen ja bestmanien hoitavan ohjelmanumerot, joten erilliselle seremoniamestarille ei ole tarvetta.

Kunhan kutsut saadaan nyt pois alta niin olisi tarkoitus keskittyä sormuksen suunnitteluun ja mennä kultasepän puheille. Kun sormus ja Villen puku saadaan vielä hankittua, alkaa tärkeimmät hommat olla kasassa. Whii miten jännittävää tämä häitä edeltävä aika on, koitetaampa morsiamet muistaa nauttia myös siitä!<3

6 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Kävin kanssa Choon liikkeessä sovittelemassa tässä muutama päivä sitten, ja kieltämättä korpesi kun kengän koko on 34.. Eipä montaa mallia noin pienessä koossa löytynyt.

    Muutenkin samoilla fiiliksillä, kohta pitää ihan tosissaan laittaa tuulemaan hääjärjestelyjen saralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon ihan rakastunut noihin! En halua korkoja niin kauniit ballerinat on kyllä aika kiven takana ollut. :D Voi eei, tuo koko varmasti tuottaa ongelmia. :/ Joo yllättävän nopeesti mennyt aika tähänkin asti ja taitaa vain vauhti kiihtyä niin ei auta kuin puuhastella!

      Poista
  2. Mulla kans muuttu hääsuunnitteluvire täysin nollasta sataan kun vuosi vaihtu! :D Tajus, että hitto, tässähän oikeasti pitäs tehdäkin jotain, kun on vaan kuukausitolkulla tsuipaillu ja miettinyt että on aikaa vaikka ja kuinka :D

    VastaaPoista
  3. Sama homma! :D Enää ei voi sanoa, että häät on ens vuonna niin piti alkaa hommiin :D Onneks tää on niiin kivaa!

    VastaaPoista
  4. Aivan huikeat kengät! Kannustan kyllä ostamaan, jos yhtään vaan budjetti antaa myöten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaiiks houkuttaa kyllä niin paljon, että jos Lontoosta nämä löytyy niin hyvin todennököisesti myös ostan..

      Poista