maanantai 23. tammikuuta 2017

Tammikuun paras viikonloppu

Ei vitsit, miten ihana viikonloppu mulla on takana! Lähdin perjantaina tentin jälkeen Helsinkiin ja olin fiiliksissä jo siitä, että pääsisin kotiin kahden viikon Kuopio visiitin jälkeen. Sen lisäksi koko viikonloppu oli täynnä super ihanaa ohjelmaa nimittäin lauantai alkoi ystäväni babyshowereilla ja tämän jälkeen oli luvassa Villen synttärit. En ollut kertonut Villelle mitään mitä tultaisiin tekemään. Juhlinta alkoi onnistuneella Escaperoom pelillä, sen jälkeen menimme saunomaan ja illaksi olin varannut pöydän Saslikista. Saslik on samaa ketjua kuin hääpaikkamme ja kun pääsimme istumaan pöytään niin tarjoilija toi skumpat ja totesi, että "teille on kuulemma tulossa kesällä vähän isommatkin juhlat tuolla Saaristossa", meidän yhteyshenkilö oli siis mennyt infoamaan tästä ravintolaa, todella ihana yllätys!

Glitternisti lisäsi glitteriä ihoon tai hiuksiin halukkaille, tää ois niiin upea juttu polttareihin! 


Sunnuntai aamuna heräsin kurkkukipuun ja ääni kuullosti siltä, että olisin nauttinut aika monta annosta viskiä edellisenä iltana(en ollut). Lisäksi yöunet jäi neljään tuntiin niin hetken mietin, että pitäisikö jäädä vain lepäämään ja jättää Love me do messut välistä, mutta onneksi en jättänyt! Siis mulla oli niiin ihana sunnuntai, että oksat pois! En tiedä johtuko siitä, että häät ovat nyt lähempänä, mutta sain messuista paaljon enemmän irti kuin syksyllä. Ainut, että tällä kertaa itse messujen kierteilyyn ei jäänyt paljoa aikaa, koska osallistuin blogimiittiin, mutta miitti oli niin onnistunut, että eipä se oikeastaan harmittanut. Jos lauantai ei olisi ollut muuten niin täynnä ohjelmaa niin olisin ehdottomasti silloin mennyt kiertämään messut.

pahoittelut kuvanlaadusta, nämä puhelin kuvat epäonnistui aika pahasti

Miitti alkoi sillä, että Love me dolta ihana Jenni odotti meitä aulassa, josta siirryimme alakertaan bloggaajille varattuun tilaan. Siinä oli pieni alkuinfo, jonka jälkeen poksautimme skumpat ja siirryimme tutkimaan messuja. Niitä oli aikaa kiertää noin tunti ja sinä aikana kerkesinkin Ninkalta löytämään häihin hiuskorun, joka jäikin messujen ainoaksi ostokseksi. Aika kului nopeasti ja olikin aika siirtyä alas syömään lounasta, jonka KP Catering oli meille kattanut. Ruuat olivat todella hyviä, voin siis suositella jos pitopalvelu on vielä hakusessa! Meidän lounas buffet ainakin todisti sen, että heiltä löytyy varmasti ihan jokaisen makuun miellyttäviä vaihtoehtoja. Ruokajuomat tuli Henkell&Colta ja varsinkin ihana Cava sopisi täydellisesti häihin jo ihan ulkonäön puolesta. Koska meillä on ravintola häät, ajattelin hyödyntää Henkellin valikoimaa ainakin 25-vuotis synttäreille ja ehkä vihjata tytöille, että myös polttareihin sopisi kyseinen Cava vallan mainiosti. ;)

Viinit Henkell&Co, kattokaa nyt tota Cavaa!

Lounasseuraksi meille saapui ihana Aurora, joka valittiin viime vuonna Vuoden Hääpukusuunnittelijaksi. Eikä ihme! Olen itse kaavaillut mekkoon sopivaa boleroa ja olikin tarkoitus käydä jututtamassa Aurooraa messuilla, nimittäin jos sellaisen päädyn teetättämään niin tiedän kyllä keneltä sen tilaan. Auroran luomuksia pääsee ihailemaan täältä. Hän kutsui bloggaajat myös uuden liiketilan avajaisiin, jonne ajattelinkin suunnata ja esittää siellä ideani bolerosta Auroralle. Minua nimittäin epäilyttää, että kokonaisuudesta tulee liian sillisalaatti ja siksi haluaisin tästä ammattilaisen mielipiteen.

Goodiebagin sisältö. Roberts berrien juomat oli super hyviä, tykättiin molemmat Villen kanssa niistä. Häät-lehti on oma lemppari häälehti ja se jo multa löytyykin niin ajattelin tuon antaa kaasolleni. Muihin tuotteisiin en ole vielä päässyt tutustumaan joten niistä lisää myöhemmin! 

Lounaan jälkeen siirryimme katsomaan häämuotinäytöstä ja iiiik mitä siellä tapahtui!! Pääsimme nimittäin todistamaan yllätyskosintaa<3 Villeä huvitti kun näytin kotona kännykästä videon kosinnasta niin kauhea nyyhkytys kuuluu vaan videolla :D Tilanne siis herkisti aiika monen yleisöstä. Muotinäytöksen jälkeen jaettiin bloggaajille palkinnot ja vuoden hääblogiksi valittiin ihanan Outin Kiss, love and get married-blogi ja voin sanoa, että voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen! Äänestin nimittäin just tätä blogia, heh. Tapasin Outin ensimmäistä kertaa nyt miitissä ja hassua miten tultiin hyvin juttuun heti. Ihana aina tavata uusia ihmisiä, joiden kanssa juttu luistaa, koska ainakin itse olen usein aika ujo ja varauksellinen ja siksi en kovin helposti tutustu uusiin ihmisiin.

Tänään palasin aamujunalla takaisin Kuopioon ja oli kyllä haikea lähteä näin ihanan viikonlopun jälkeen. Tietenkin unohdin järkkärin kotiin, jolla messut pääosin kuvasin, joten luvassa vielä erikseen kuvapostaus messuista kunhan saan kuvat käsiini. Nyt joudutte tyytymään vain puhelimen kuviin..

Mitä mieltä muut olivat messuista, pääsittekö käymään ja tuliko hyödynnettyä messutarjouksia? Itseäni vieläkin harmittaa, että en hyödyntänyt GL-korujen messutarjousta. Löysin nimittäin Villelle täydellisen sormuksen, mutta en uskaltanut ostaa ennen kuin Ville näkisi sen ja kun illalla näytin kuvia siitä niin Villen reaktio oli "no miks et ostanut tota, hieno!"....

Goodiebag kelpasi myös Vladimirille :D 




8 kommenttia:

  1. Mää en kestä tota kattia <3 meillä ollaan kans tutustumassa kaikkiin pusseihen ennen kun itse ehtii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep! :D Käsilaukut ja kaikki muut kyllä kelpaa, mut meeppä ostaa semmonen kissojen peti nii ei varmasti kiinnosta :D

      Poista
  2. Oli kyllä kiva tavata ja toivottavasti nähdään toistekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Niimpä, pitää varmaan ite järjestää miitti kun messuille ei varmaan tuu enää mentyä :D

      Poista
  3. Joo se ois tosi kiva! Aika meni sunnuntaina niin nopeesti ja juttua olis kyllä riittänyt pidemmäksikin aikaa. :)

    VastaaPoista
  4. Oi jospa ois päässy mukaan, mutta tuli vähän mutkia matkaan! :) Ihana päivä varmasti.

    Pikkusenko mulla näin kissaihmisenä sydän suli tolle viimeiselle kuvalle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, no ens kerralla sitten! Jos järkättäis vaikka tosiaan porukalla miittiä tässä keväällä niin ei tarviis messuihin asti oottaa. :) Hahaa, kissat on kyllä parasta maailmassa<3

      Poista
    2. No miitti olis todellakin huippu keväälle. :)

      Poista